tisdag 2 mars 2010

Hel igen

Visst är det lyxigt att få en hel vecka hemma utan barn, skjutsningar skola. Men OJ vad tomt det blev! vad tusan gjorde man innan barnen?

Förra veckan hann jag verkligen vara onyttig och gjorde lite nyttigt också. Tränade, sydde lite kläder, hade sovmorgon, och över helgen åkte jag och Staffan in till Amsterdam och lärde känna stan lite bättre. Jättemysigt, trots ösregn... Men vädret har väl aldrig varit något att lita på. Vi strosade runt i vår takt, såg det vi ville se, bodde på jättemysigt nyrenoverat hotell, åt en massa god mat, insöp atmosfären, tittade på turister. Det finns massor kvar att se!

Så blev det söndag eftermiddag och vi åkte ut till Schiphol och mötte barnen. Hade köpt dem varsin blomsterbukett så de skulle känna sig extra välkomna. Det var så skönt att ha dem hemma igen! Tyckte vi... Axel hade det jättejobbigt igår kväll. Då kom den stora floden tårar som han hållt inne med, och han längtade efter ALLT med Sverige! Då gäller nog bara stora tröstningskramen och acceptera att vi alla har sådana dagar ibland. Som tur var kan man nu enkelt hålla kontakt med sina vänner genom bloggen, Skype, Facebook och mail, och gamla vanliga telefonen! Det är mycket skönt.

Tänk, när jag var liten var "Från A till Ö" mitt absoluta favoritprogram. Att kunna prata med någon i telefonen och kunna SE DEM OCKSÅ! Det kommer väl aldrig att gå? Men det gör det nu - tack och lov. Det är faktiskt en stor skillnad. Att kunna visa sina nya skor, eller hockeytröjan, eller bara se leendet hos en vän!

Så - kära vänner! Fortsätt att hålla kontakt, det är så betydelsefullt för oss!
Många kramar de längtande Holländarna

1 kommentar:

Ulli sa...

Blev rörd över Axel när jag lästa. Skönt att känslorna kommer upp och ut för det är naturligtvis en stor omställning.

Heja tekniken får vi säga i övrigt! Kram!