onsdag 24 mars 2010

Möbler

Jag måste bara berätta att det är ljuvliga 21 grader ut. Det är som en svensk sommardag! Helt ljuvligt!
Idag har jag träffat några av de skandinaviska kvinnorna som har barn på de internationella skolorna. En tjej från Sverige, två från Norge och en från Danmark. En härlig blandning av olika människor med massor av intressant att dela med sig av. En av dem berättade om Quantum Biofeedback. Låter SÅ intressant, så det måste jag läsa på mer om. Det är ett sätt att behandla olika problem i kroppen, ett sätt att få rätt balans. Vet du något om det? Jag vill gärna höra om du har erfarenhet eller hört något om detta!Ja, jag fortsätter på ett helt annat tema - gästsängar. Barnen behöver en soffa på sin våning. Vi funderar på den här, som heter Månstad, och kommer från det stora varuhuset. Den bäddar man enkelt om till en säng som är 140 cm bred. Himla bra konstruktion och den kändes t om skön att provligga i. Man kan t om förvara täcken och kuddar när den är ihopfälld! Här på bilden ser den grå ut, men den är mörkt beige. Är det någon som har en sån här soffa? Vad tycker ni?


Sov gott!
Eva

3 kommentarer:

Ulli sa...

Den soffan funderar jag också på till vår källares gästrum. Tycker den kändes helt okej och snygg är den också. Tror säkert att man måste komplettera med en bäddmadrass, men så är det ju med alla bäddsängar. Bra smak du har! =)

Fin skolbild på fina barn!

Karin sa...

Den soffan sover jag gärna i nästa gång vi kommer på besök!!! Känner inte till Quantum Biofeedback. Vill gärna veta mer! Kram, Kakan

familjen Persson sa...

Tack Ulli! Mmm, soffan kan nog bli bra, vi behöver gäster som vill komma och prova den - välkomna! Karin, kolla länken med Quantum Biofeedback!!
Kram!!