fredag 6 november 2009

Ont i tån

Hej det är Axel här!

I måndags spelade jag hockey. När jag skulle ta på mig skridskorna så tappade jag den ena på vänstra stortånageln. Och det gjorde så ont!!!! Jag hade på mig nästan alla skydden så jag kunde inte kolla om jag började blöda eller inte.Och jag tyckte det var lite onödigt att åka hem när jag hade på mig allt. Så jag spelade hockey med superont i nageln. När jag had espelat klart och skulle duschasåg jag något blålia, och det var min tånagel! När det var dags att åka hem kunde jag visa nageln för mamma och hela nageln var knallbllå!
På kvällen när jag skulle sovafick jag värktablett, men det hjälpte inte, jag kunde inte somna. Då ringde vi farfars sambo, som är sjuksköterska så sa hon att vi skulle ta ett gem, hetta upp det med ett ljus och smälta hål på nageln så trycket försvinner. Mamma gjorde det på mig och pappa kramade mig stenhårt. Så fort det blev hål blev det en blodfontän och smärtan försvann på en gång. Jag somnade på 5 minuter max.

Onda hälsningar från Axel!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Axel. Hopaps att din tåvärk har gått över. Det där med sport och idrott kan göra ont, men det är bra att ha något att göra. Hoppas att allt är bra hos er för övrigt. Hälsa resten av familjen. Kramar från Birgitta F (Ellentins mormor)

Anonym sa...

Jag visste inte vad jag skulle skriva på övriga alternativ, så det fick bli anonym//Birgitta

familjen Persson sa...

Vad gulligt at du bryr dig! Tån är mycket bättre, och han kör hockey fullt!