tisdag 10 november 2009

Vardagsliv

Igår la vi ett bud på ett hus i Hilversum. Det har varit ett bageri, och har kvar det gamla fantastiska stengolvet i en del av huset. Vi fick alla en bra känsla när vi gick omkring i huset. Det var faktiskt det första huset vi såg när vi flyttade hit, och mina föräldrar hann även se huset när de var här. Det är en del svaga punkter med huset, men i vilket hus är det inte det, som är byggda mellan 1900 och 1930, som de flesta är i Hilversum.
Det som för mig är förvånande är att man ofta har kvar englasfönster! Det blir kallt och dragit på vintern och varmt som bara den på sommaren. Men det är väl dags att läsa sig sticka de där raggsockarna jag aldrig lyckades med i slöjden...
Jag har inte hört något från mäklaren än, men han skulle höra av sig idag. Spännande fortsättning följer...


Jag vill gärna visa de fina thekopparna pappan i familjen fick i söndags. De är köpta i Laren, en mycket exklusiv liten ort med många fina butiker. De har även en marknad på fredagarna där man kan handla ekologiska produkter. Kanske en solig dag kan jag stå där och sälja mina tvålar. Vi svenskar är nog ganska duktiga på det där med ekologi tror jag, då utbudet här inte är så stort. En kvinna säljer fantastiska tovade ull produkter på den marknaden. Jag har aldrig sett något liknande. Jag får nog önska mig en av hennes kjolar i julklapp. Jag ska försöka ta någon bild när jag är där nästa gång så ni får se.

Ja, kvällen blev kort igår, så Axel hann inte med att skriva något inlägg. Vi försöker ikväll.

Kram på er, ha en fin dag!
Eva