måndag 30 november 2009

Ännu en bra helg!

Ilkas underbara familj!
Vilken trevlig helg det har varit! Jag har så mycket att berätta, men tiden räcker inte till!

Försöker ta det i tur och ordning. I fredags var jag och tittade på ännu ett hus. Inte så roligt på utsidan men det kändes rätt när jag kom in. Rejält med plats och i ett lugnt område. Måste se till att Staffan får se det snart!
Så efter skolan i fredags åkte barnen och jag till Tyskland, strax utanför Bonn till min kära vän Ilka. Vi lärde känna varandra för 23 år sedan när vi båda var utbytesstudenter i USA.
Trafiken var såklart fruktansvärd, och det försenade oss med en hel timme! Men vid 8-tiden kom vi fram. Ilka och hennes underbara barn mötte oss med stora famnen! Vi har hunnit med så mycket. Barnen kommer jättebra överens, vi har hunnit med "tjejsnack". I lördags var vi med äldste sonen Nick (14 år) och tittade på hans match i fieldhockey - jättekul. Han var riktigt duktig. Vi träffade också Ilkas föräldrar, shoppade, och bara såg till att umgås så mycket som möjligt hemma hos dem i deras mysiga hus. Det låg så vackert, i kulligt landskap med kor som råmade utanför.
I söndags hade Axel hockeymatch, bara en timme ifrån Ilkas hus, så vi åkte allesammans dit och tittade. Ni ser fancluben här ovanför! Axel spelade så bra, och gjorde 3 mål, och de vann alla 4 matcherna.
Efter det var det dags att skiljas åt och åka hem. Det var drygt 2 timmar hem. Det kändes väldigt tomt här hemma. Man borde bo i storfamilj mera, det är ju så enkelt! Barnen har lekkompisar hela tiden, och vi vuxna med.
I går kväll klagade Ida över att hon frös, Axel mådde illa. Så idag är vi hemma och försöker kurerar oss.
Ha en jätteskön vecka! Vi ska nog börja julpyssla lite mer!
Kram Eva

1 kommentar:

Karin sa...

Vad kul ni verkat haft!!!
Hälsa till Ilka!
Grattis till Axels hockeyframgångar!
Krya på er nu - är också rätt förkyld, men troligtvis är det bara en vanlig "bonn-förkylning".
Kram!