lördag 31 oktober 2009

Happy Halloween

Trick or treat?
Här har vi firat Halloween. Vi skar precis ur pumpan, satte i ett ljus, och visst ser den läskig ut! Det är det som välkomnar en i hallen just nu... Vi kanske ska bjuda hit grannarna... Vi har ett par som bor under oss som INTE har barn. De arbetar båda hemma och tål inte att vi ens rör oss i lägenheten. Kan vara svårt. De har varit hit tre gånger och klagat på att vi för sådant oväsen, och nu sist hotade med att ringa polisen. Det blev otäckt när jag tyckte vi hade pratat klart om det och sa, "jag stänger dörren nu", och han satte foten emellan, så jag inte kunde stänga dörren. De borde köpa en stuga i inlandet i Norrland, så får de garanterat tyst!

I fredags morse klev vi upp tidigt! Det skulle vara Halloween firande på skolan, så Ida asom bestämt att hon skulle vara Spåkvinna, skulle ha håret lockat, ansiktet sminkat och de rätta kläderna på. Jag har fått veta allt om framtiden, så det känns jättebra... :) Hon vann även pris som bästa utklädda i sin klass! Medaljen fick hon av rektorn som även han var utklädd!
Axel bestämde sig snabbt för att vara fånge. Jag undrar om han gjorde någon liknelse med hur han känner sig att bo i lägenhet? :) Nåväl, han hade fotboja, råttan "Pip" på axeln, ett läbbigt sår fullt av maskar "tatuerat" på halsen och var lortigare än någonsin. Barnens självvalda godisförbud trotsades idag, så Axel kunde knappt prata alls, pga att munnen var full av sega gubbar, mentos, cupcakes och andra nyttigheter...


Barnen verkade i alla fall mycket nöjda och vi avslutade gårdagskvällen med en skön bastu för att vi skulle kunna känna igen barnen igen.
Ha en mysig helg!
Kram Eva

1 kommentar:

Karin sa...

Oh, så fina men också LÄSKIGA bilder!!! Låter som om ni haft en kul Halloween! Skickar bildbevis senare på Elias som blev proffs-sminkad av Lars, innan han stack iväg på Halloween party på dansskolan!
Hoppas Axels tå är kurerad!
Kram från ett regnigt Gbg!