torsdag 8 oktober 2009

Skolan!

Hej!!

Igår var första dagen i skolan. Det var kul men, gud vad lite elever 298 barn på hela skolan. Man har ju lunchlådor men det funkar väldigt bra!! Jag och Axel tar nu engelska lektioner med en utbildad super bra och trevlig engelska lärare!!!!! Har hittat två trevliga kompisar som heter Amy från England och Elloise från Holland. Jag går i klass 6 yello med 18 elever (lite).
Det är en bra skola! På Tisdag och Fredag har jag gympa. Min lärare heter Ms Tina men hon heter egentligen Tina Klos. Det är anorlunda att säga Ms och Mrs.MVH Ida


Hej!!!!!
Jag har börjat på en skola som heter Violenshcool.
Jag har två bästa kompisar som heter Cedrik som kommer från Tyskland och en kille som heter Tom och han vet jag inte var han kommer i från. Min fröken heter Ms Bowe.
Jag har en engelska fröken som heter Ms Absalom som kommer från Wales.

Hejdå, Axel

3 kommentarer:

Karin sa...

Vad roligt att ni trivs i skolan, Ida och Axel!!! Kul att ni redan fått kompisar! Hur går det med engelskan? Do you speak English already with your new friends? Do you understand what they say in school??? Do you have a lot of homework?
Massor av kramar från Karin

Anonym sa...

Hej! Vad bra att ni har det bra i skolan. Hoppas jag kan hälsa på så snart som möjligt. Hur har det gått med flyttningen? Har ni en bra lägenhet? Är det varmt? Skicka så många bilder på allt så att jag ser!

MVH Elias!

Anonym sa...

hej Ida! saknar dig jätte mycket!
följer bloggen :)!
// julia