torsdag 3 november 2011

Halloween

Axel tog revansch i måndags den 31 oktober, eftersom han inte kunde vara med på skolans Halloweenfirande förra fredagen.
Han hade bestämt sig för att vara mumie. Jaha, toapapper tänker de flesta. Men det håller inte så bra... Så sömmerska som jag är köpte billigt vitt glesvävt tyg och klipte remsor som jag sydde ihop till flera meter långa remsor på maskin. Axel hade vita långkalsonger och en vitt långärmad tröja. Han tog på sig det och jag lindade runt tygremsorna som jag sydde på honom efterhand. Det funkade bra, men det tog sin lilla tid. Ansiktet sminkade vi vitt, med en riktigt bra ansiktsfärg, som var lätt att få jämn, och så brungrå ögonskugga runt ögonen. Axel gillade sin utstyrsel och han fick massor av godis när de var ute på "Trick or Treat".

Idag tränar han hockey för första gången på 11 dagar. Måste komma igång igen, de har hemma match mot Den Haag på söndag. Det är ett bra lag, så det blir nog tufft. Varje spelare är viktig när de är så få som de är. Det är ju inte direkt den största sporten i Holland...

Ha det fint!
Kram Eva

Inga kommentarer: