måndag 14 november 2011

Champagne tasting

Vi har haft en mycket spännande helg! Vi är några tjejer som har startat en stiftelse där vi stöttar en Tibetansk Lama i sitt arbete för en mycket avlägsen by i nordöstra Indien. Människorna där har inte mycket, och vi är med och samlar in pengar till att bygga en skola och ett kloster. Vi har ordnat flera aktiviteter, och nu senast var det champagne provning. En av tjejerna känner en man i Champagne distriktet som producerar 3 sorter och ett efterrättsvin. Vi frågade om han hade möjlighet att komma och presentera vinerna bland våra vänner, och det gjorde han så gärna.
Det var vi som ordnade denna kvällen, med mycket hjälp från andra också. Vi tycker det blev en succé, och hoppas de som kom var nöjda!

Här är David Levasseur, och mer om hans Champagner kan du läsa om här. Det var så många som 70 personer som kom och vill prova hans fantastiska vin. Det var en kväll med hög stämning och folk stannade länge! Underbara vänner lånade ut sitt hus till oss för denna kväll.Bilder lånade av Tatjana Horn-Brososwsky

Staffan har det trevligt med några av gästerna!


Vi har flera evenamang på gång och ser nu fram emot Pema La som kommer för att ge föreläsningar i januari. Han var här förra året, och det var otroligt spännande!

Kram, Eva

Inga kommentarer: