lördag 3 april 2010

Glad Påsk!

Ja, att det är påsk glömmer vi nästan bort... Stackars barn, traditionerna blir ibland åsidosatta för att vårt fokus ligger på annat. Men påskharen hann i alla fall förbi, inte med ägg, men med en korg med lite saker. Visar lite bilder här på hur vi spenderar en långhelg.
Här är det Staffan som slitit bort mattan i TV-rummet och där vi hoppades att det skulle finnas ett trägolv. Det gjorde det! Lycka! Det är inte det vackraste av golv, men vi slipper lägga in en trist heltäckningsmatta eller parkett som kostar 1000 kr/ m. Det här blir bra!
Detta är trappan från våning två upp till barnens våning. Nu ska vi bestämma oss för om vi ska lägga heltäckare här eller om vi slipar och målar. Hm, vad tycker ni??

Familjens trädgårdsmästare. Det var bland det viktigaste för Ida i helgen. Inköp av blommor mm för att kunna göra arrangemang. Det gjorde hon, och det blev genast mysigare och med inbonat.
Det här är en halvtimme efter att vi skrivit sista signaturen på de 587 papper inför detta köp. Huset har blivit vårt Vi åkte direkt dit, och kunde inte hålla fingrarna borta, så vi började riva ut mattan (som såg ut att aldrig varit dammsugen) på översta våningen. Det här är Axels rum.

Axel kommer på tekninken hur man snabbast ska få loss detta märkliga trägolv i kontoret, som limmats på spånskivor, som i sin tur är skruvade i trägolvet. Ett slitgöra som familjens två herrar gjorde med bravur!
Hoppas ni hinner njuta av påsk och mumsar i er riktigt mycket godis. VI hade turen att bli hembjudna på middag ikväll hos en väninna. Mysigt och trevligt att slippa tänka på det när man jobbar hela dagarna!
Vill även passa på att hurra lite extra för mina fantastiska föräldrar som varit gifta i 50 år idag! Tänk vad underbart!! Träffar dem nästa vecka då de kommer hit några dagar.
Kram på er!
Eva

1 kommentar:

Ulli sa...

Du är ju fräsch som en nyponros även när du renoverar! =)