tisdag 5 april 2011

Vistelse i Norrland

Ja, helgen tillbringade vi i Norrland. Vi var på begravning på fredagen vilket var ett väldigt fint avsked av Mikaeala, men mycket sorgligt. Vi var alla extremt trötta efteråt, men det var skönt att vara tillsammans med min systers fina familj och mina föräldrar.
På Arlanda C på vägen upp. Vi visste inte då att bagagevagn var det snabbaste sättet att ta sig norrut... Tåget blev försenat pga signalfel. Vi hade med oss en bukett med 50 tulpander De är ju bara fantastiska här nu, och de håller sig fina att resa länge med helt utan vatten! Mycket tålig blomma har jag lärt mig. Promenix på lördagen på Löran. Det blåste friskt ute vid havet, men vi försökte hålla oss en bit in för att få lite lä. Alla fina kusinerna, som har så roligt tillsammans!
En fantastisk isskulptur som naturen fixat helt själv i Junibosand!


Såklart fick vi tid till fiske! Husen och båthuset ser man i bakgrunden.


Lycklig svåger som fick upp en abborre.


Isen var fortfarande tjock, ca 60 cm, men Ida grejade att borra hål. Samtidigt satt pappa Persson i solen i Amsterdam där det var 23 grader...
Kusin Elias njuter av fisket!


Lördagens resultat! Några tillräckligt stora för att filéas. Resten fick farbrors katt Josefin mumsa på.

Jag vill bara säga att ni får jättegärna kommentera inläggen! Ja, ja, så står det på alla bloggar, men det är så roligt att få lite feedback.

Ha det fint kära vänner!

Kram, Eva

2 kommentarer:

Karin sa...

Så fina bilder!!! Kram, Karin

familjen Persson sa...

Mmm, fint är det!