tisdag 29 juni 2010

Äkta Midsommar i Holland

Ja, eftersom vi inte har något svenskt lag att heja på, så supportar vi såklart Holland. Igår när vi cyklade mellan barnens aktiviteter piano och dans, så var det knappt några bilar ute när Holland spelade. Vi cyklade förbi den här baren precis när Holland gjort sitt första mål, och det gick ett jubel genom hela stan. Det är så härligt. Jag har aldrig sett ett land heja fram sitt lag så! Titta på den oranga färgen som man ser överallt!
Här är våra midsommarbarn! Axel spelar gärna saxofon, som vi nu har hyrt här. Letar bara efter en bra lärare. Så mycket dans kring stången blev det inte, men barnen sjunger gärna snapssånger, går jättebra till hemgjord flädersaft! Våra kära vänner hade med sig servietter med många sånger - perfekt för ett tillfälle som detta!

Här är vi! Vad skönt med denna värme! Vi flyttade bara ut matsalsbordet till altanen. Vem har sagt att man måste ha trädgårdsmöbel?


Domestic violence...
Så här går det när man försöker ta mat av någon annan... En olyckshändelse som vi lärt oss något av.
#1 Ta aldrig mat av någon annan utan att fråga
#2 Ha alltid first aid med dig!
#3 Lyssna på mamma
#4 Lyssna på mamma
#5 Lyssna på mamma
Trots att kniven gjorde ett rejält djupt snitt, så kunde vi bara trycka ihop kanterna och sätta tejp på. Att le var förbjudet i 2 dagar. Det är tur att han är så tålig Axel!

Helgen var härlig! Trevliga vänner och bra väder, vad mer kan man önska sig? En trip till Amsterdam och båtåk på kanaler och en dag med strandliv. Idag kom det en rejäl regnskur, men det behövde det bruna torra gräset. Nu får det gärna vara uppehåll igen och så ser vi fram emot mer värme. Det sägs att det ska bli 33 grader här på fredag! Njut vänner av sommaren, värmen, vänner och livet!

Kram från Eva

2 kommentarer:

Ulli sa...

Men du, vad hände här?!

familjen Persson sa...

Vad menar du, Ulli? Med fotbollen, Axel eller midsommar? :)