tisdag 8 mars 2011

Mikaela

Min kusins fina, söta, duktiga Mikaela har lämnat oss för att vara bland änglarna. Endast 16 år gammal, hade hon precis börjat sitt egna liv på skidgymnaisum i Järpen. Som en av Sveriges duktigaste skidåkare vann hon SM-guld, och hon (och vi!) var så stolt.

Det är bara så obegripligt hur det kunde hända. En så stark tjej, som efter ett fall i skidbacken får så svåra skador. Vi är alla så chockade och orden kan inte beskriva hur vi känner oss. Mina tankar är hela tiden med hennes fina familj och vi har hennes foto bredvid oss vid matbordet med ett ljus tänt. Hon kommer alltid vara med oss.
Mickis,
vi kommer att sakna ditt glada humör och att inte få träffa dig när vi kommer till Rumpan.
Sov gott älskade vän!
Eva, Staffan, Ida & Axel

5 kommentarer:

Karin sa...

Fina Mikaela! Vi saknar dig så!

Ulli sa...

Så overkligt och så tragiskt. Plötsligt förändras allt och föräldrar mister sitt barn och en bror förlorar sin syster. Alltför tidigt och chockartat!

Många tankar till er och hennes familj och vänner!
Kram!

familjen Persson sa...

Ja, det är fortfarande overkligt och underligt efter en månad! Hon levde verkligen i nuet och njöt av det! Var en glad, sprallig och snäll tjej!
Ta vara på livet!
Kram!

christina noel sa...

I'm so sorry for your family's loss. I translated your blog today so I was able to read this.

Elin (Mickis vän från Skidgymnasiet i Järpen) sa...

Jag saknar henne så, min fina, älskade vän. Men hon är med oss varje dag och hjälper oss att ta svåra beslut, eller gör så vår vardag bli lättare att andas och ta in.
Hon är nu våra skyddsängel!
Stor kram / Elin