söndag 5 september 2010

Så då har vi kommit till vårt älskade Rumpan. Här kommer en del av dem, men fler kommer!


Här är det morfar som står och styckar får och griskött vid den årliga fårfesten. Mycket tradition, och vi hjälps alla åt. Vi sitter på hamntunet och äter i ett stort tält. Jättetrevligt! Det var en varm och skön dag, men myggorna var ganska ilska på kvällen.
Här är det sötaste systerdottern och jag på bild.

Finaste mamman och jag!

Staffan och svågern!

Det är bara så vackert här! Inte konstigt att vi längtar hit ständigt!

Det är massor av barn i ungefär samma ålder, så de har så roligt tillsammans.
Det är ofta bad vid bastun.

Mycket fiske blir det också. Här har vi fått 42 stora abborrar på nät som jag filéar vid båthuset. Det började regna när jag stod där, så efter ett tag var jag så kall!


Här är värdparet som med varm hand välkomnar oss när vi stövlar in och
"tar över" allihopa! Ni är bäst!Fest på O'Leris brukar det också bli, tvärs över viken. Så även i år! Här är värd och värdinna för kvällen, underbara vänner!

Vi blev hemskjutsade med G3:an den kvällen. Det var kolsvart, vilket vi sällan upplever i den ljusa norrlandsnatten. Men nu är det augusti och riktigt mörkt.


Årets familjefoto med alla samlade!
Älskar er!


Här får Axel och hans kompis åka med i "raggarbåten", en ny båt i Björköfjärden, och Sundströms flotta. Snälla Kaptenen körde killarna med ring och vattenskidor!Underbart! Elvira i solnedgång!

Ha det bra kära vänner!
Eva


1 kommentar:

Anonym sa...

Finns något vackrare än Njurunda med dess omgivningar? Jag förstår att ni alltid längtar hit.
Har fortfarande inte lärt mig hur man skriver kommentarer utan kallar mig anonym men jag är Birgitta Forsström i Lubban om du inte räknat ut det. Hälsa mor och far!!